Ervín Dobiáš, Bratislava-Rača, IČO: 30172080 - Živnostenský register

Tento výpis zo živnostenského registra obsahuje aktuálne údaje o spoločnosti Ervín Dobiáš, IČO: 30172080, stiahnuté 11. 4. 2022 z dátovej služby rpo.statistics.sk - Register právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci (RPO).
Z dôvodu ochrany osobných údajov nie sú zverejnené dátumy narodenia a úplné adresy fyzických osôb. Kompletné informácie vrátane dát narodenia a adries nájdete na stránke rpo.statistics.sk po zadaní IČO, obchodného mena, priezviska a mena fyzickej osoby alebo adresy prevádzkarne.

Výpis z živnostenského registra

Živnostenský register

Zobraziť:

Aktuálne údaje
Kompletná história
Obchodné meno
Ervín Dobiáš
IČO
30172080
Miesto podnikania
Bratislava-Rača, Bratislava-Rača 24, PSČ 83105
Súd
Okresný úrad Bratislava
Číslo živnostenského registra
103-3445
Predmety podnikania
inštalácia a oprava ústred.vykurovania
zapsáno 18. 6. 1992
Vodoinštalatérstvo
zapsáno 18. 6. 1992

Hodnotenie firmy - Ervín Dobiáš

0
-
+

Register Peniaze.sk zobrazuje iba údaje, ktoré boli zverejnené na základe zákona v rôznych registroch. Zoznam odkazov na zdrojové informácie nájdete na tejto stránke. Vydavateľ týmto spôsobom spracováva osobné údaje v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. f) Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov, teda na účely oprávnených záujmov užívateľov tejto webovej služby, ktorá umožňuje okrem iného vyhľadávanie v registroch z jedného miesta, bez toho, aby združovala údaje z týchto registrov.

Ak ste na našich stránkach zistili, že uvádzané údaje nezodpovedajú realite, skontrolujte prosím, či chyba nie je priamo v príslušnom zdrojovom registri. Ak áno, obráťte sa s požiadavkou na opravu údajov na príslušnú inštitúciu uvedenú na tejto stránke. Tým zabezpečíte aktuálnosť údajov na našich stránkach a v mnohých ďalších komerčných databázach.

Firmy s podobným IČO

Toto už ste čítali?

Výpočet čistej mzdy 2024

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky

Výpočet dôchodkového veku

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky