ZVL - OZ s.r.o., IČO: 31725007 - živnostenský register

Tento výpis z živnostenského registra obsahuje údaje o spoločnosti ZVL - OZ s.r.o. Údaje boli stiahnuté 12. 5. 2022 z dátovej služby zrsr.sk podľa IČO 31725007. Z dôvodu ochrany osobných údajov nie sú na stránke dátumy narodenia a úplné adresy fyzických osôb. Kompletný výpis vrátane dát narodenia a adries je možné zobraziť po zadaní IČO 31725007 na originálnej stránke živnostenského registra zrsr.sk.

Výpis z živnostenského registra


Obchodný register
Živnostenský register
Obchodné meno

ZVL - OZ s.r.o.

IČO

31725007

Súd
Okresný úrad Prešov
Číslo živnostenského registra
707-12935
Štatutárny orgán
Yi Ding
Mahwah NJ, Wagon Trail 59
Ding Yi
Mahwah NJ, Wagon Trail 59
Ing. Jozef Petraško (Zrušený)
08001 Prešov, Federátov 11
Ing. Matúš Holubkovič (Zrušený)
08001 Prešov, Šrobárova 10
Ing. Alojz Štrbák (Zrušený)
02401 Kysucké Nové Mesto, Sládkovičova 1223/10
Ing. Ľubomír Janoška (Zrušený)
02401 Kysucké Nové Mesto, Clementisova 1035/81
Ing. Ľubomír Vysoký (Zrušený)
08005 Prešov, Švábska 72
Ing. Miloslav Vysoký (Zrušený)
08006 Podhradík 92
Peter Juergen De Cillia (Zrušený)
4531 Kematen, Auweg 9
Predmety podnikania
od 26. 3. 1996
Obchodná činnosť : nákup a predaj - klzných a valivých ložísk, ich komponentov a uloženia, strojov, strojných zariadení s mechanickým a elektrickým pohonom, prevodoviek, ich súčastí a príslušenstvo, špeciálnych nástrojov, náradia, foriem, meradiel, ich súčastí a príslušenstvo, benzínových motorov, motorových vozidiel, ich náhradné diely a príslušenstvo, transportných článkových a segmentových nepriamočiarych zariadení pre strojársky, poľnohospodársky, potravinársky a farmaceutický priemysel, rysovacích prístrojov a výpočtovej techniky, ich súčastí, náhradné diely a príslušentvo, zdravotníckej, kompenzačnej a rehabilitačnej techniky, ich náhradné diely a príslušentvo
od 26. 3. 1996
Obchodná činnosť : nákup a predaj - výrobkov strojárskej metalurgie z farebnej a práškovej metalurgie
od 26. 3. 1996
Obchodná činnosť : nákup a predaj - poľnohospodárskych strojov a zariadení, ich náhradné diely a príslušenstvo
od 26. 3. 1996
Obchodná činnosť : nákup a predaj - výrobkov z plastu
od 26. 3. 1996
Obchodná činnosť : nákup a predaj - ocele a keramického brusiva
od 26. 3. 1996
Obchodná činnosť : nákup a predaj - kancelárskych strojov, výrobkov a školských pomôcok
Hodnotenie firmy
0
+
-

Peniaze.sk zobrazuje iba údaje, ktoré boli zverejnené na základe zákona v rôznych registroch. Zoznam odkazov na zdrojové informácie nájdete na tejto stránke. Vydavateľ týmto spôsobom spracováva osobné údaje v súlade s článkom 6 ods. 1 ods. f) Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov, teda na účely oprávnených záujmov užívateľov tejto webovej služby, ktorá umožňuje, okrem iného, vyhľadávanie v registroch z jedného miesta bez toho, aby údaje z týchto registrov združovala.

Pokiaľ ste na našich stránkach objavili, že uvádzané dáta nezodpovedajú realite, skontrolujte prosím najskôr, či chyba nie je priamo v príslušnom zdrojovom registri. Ak je, obráťte sa so žiadosťou o opravu dát na príslušnú inštitúciu uvedenú na tejto stránke. Tým zaistíte aktuálnosť dát na našich stránkach av mnohých ďalších komerčných databázach. Ak je na zdrojovej stránke všetko v poriadku a chyba je iba u nás, kliknite nižšie na tlačidlo Aktualizovať dáta a počkajte. Aktualizácia môže trvať aj niekoľko málo desiatok sekúnd.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Firmy s podobným IČO

Výpočet čistej mzdy 2023

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky

Experti na granty a dotácie

Viac informácii

Získajte neobmedzený prístup do najväčšej databázy grantov a dotácií na Slovensku. Nájdite ten správny grant pre vašu firmu.