SY-TECH s.r.o., IČO: 48077461 - Živnostenský register

Tento výpis zo živnostenského registra obsahuje aktuálne údaje o spoločnosti SY-TECH s.r.o., IČO: 48077461, stiahnuté 12. 5. 2022 z dátovej služby rpo.statistics.sk - Register právnických osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci (RPO).
Z dôvodu ochrany osobných údajov nie sú zverejnené dátumy narodenia a úplné adresy fyzických osôb. Kompletné informácie vrátane dát narodenia a adries nájdete na stránke rpo.statistics.sk po zadaní IČO, obchodného mena, priezviska a mena fyzickej osoby alebo adresy prevádzkarne.

Výpis z živnostenského registra

Obchodný register
Živnostenský register

Zobraziť:

Aktuálne údaje
Kompletná história
Obchodné meno
SY-TECH s.r.o.
IČO
48077461
Súd
Okresný úrad Šaľa
Číslo živnostenského registra
450-12961
Štatutárny orgán
Juraj Sýkora
92701 Šaľa, M. R. Štefánika 73/26
Predmety podnikania
Uskutočňovanie stavieb a ich zmien
zapsáno 5. 3. 2015
Prípravné práce k realizácii stavby
zapsáno 5. 3. 2015
Vedenie účtovníctva
zapsáno 5. 3. 2015
Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu
zapsáno 5. 3. 2015
Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb
zapsáno 5. 3. 2015
Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby
zapsáno 5. 3. 2015
Montáž, rekonštrukcia a údržba vyhradených technických zariadení -plynových
zapsáno 5. 3. 2015
Zodpovedný zástupca
Juraj Sýkora
Montáž, rekonštrukcia a údržba vyhradených technických zariadení - tlakových
zapsáno 5. 3. 2015
Zodpovedný zástupca
Juraj Sýkora
Opravy, odborné prehliadky a odborné skúšky vyhradených plynových zariadení A. Opravy vyhradených technických zariadení plynových v rozsahu:Technické zariadenia plynové skupiny A určené nac) plnenie kovových tlakových nádob na dopravu plynov s výkonom nad 10 m3(n)/h,d) zásobovanie plynom z kovových tlakových nádob stabilných alebo z kovových tlakových nádob na dopravu plynov (tlaková stanica) s výkonom nad 10 m3(n)/h,f) znižovanie tlaku plynu so vstupným pretlakom plynu nad 0,4 MPa,g) rozvod plynu z kovových materiálov s pretlakom plynu nad 0,4 MPah) spotrebu plynu spaľovaním s výkonom jednotlivého zariadenia alebo so súčtom výkonov jednotlivých zariadení tvoriacich funkčný celok nad 0,5 MW vrátane zariadenia na výrobu ochranných atmosfér pri tepelnom spracúvaní,Médium: zemný plyn, propán – bután, vodík, dusík, kyslíkB. Odborné prehliadky a odborné skúšky vyhradených technických zariadení plynových v rozsahu: Technické zariadenia plynové skupiny A určené na b)skladovanie plynu s pretlakom plynu do 0,05 MPa vrátane s vnútorným objemom nad 100 m3,d)zásobovanie plynom z kovových tlakových nádob stabilných alebo z kovových tlakových nádob na dopravu plynov (tlaková stanica) s výkonom nad 10 m3 (n)/h,f) znižovanie tlaku plynu so vstupným pretlakom plynu nad 0,4 MPa,g) rozvod plynu s tlakom plynu nad 0,4 MPa a acetylénovod,h)spotrebu plynu spaľovaním s výkonom jednotlivého zariadenia alebo so súčtom výkonov jednotlivých zariadení tvoriacich funkčných celok nad 0,5 MW vrátane zariadenia na výrobu ochranných atmosfér pri tepelnom spracúvaní,Technické zariadenia plynové skupiny B určené na b) skladovanie plynu s pretlakom plynu do 0,05 MPa vrátane s vnútorným objemom do 100 m3, napríklad v plynojeme a zásobníku, d) zásobovanie plynom z kovových tlakových nádob stabilných alebo z kovových tlakových nádob na dopravu plynu (tlaková stanica ) výkonom do 10 m3 (n)/h vrátane, ak umožňujú pripojiť viac ako dve fľaše na dopravu plynov,f) znižovanie tlaku plynu so vstupným pretlakom plynu do 0,4 MPa vrátane s výkonom nad 25 m3 (n)/h okrem zariadení zahrnutých v skupine B písm. g),g) rozvod plynu vrátane regulačného zariadenia na prípojke plynu s výkonom odberného plynového zariadenia do 25 m3 (n)/h vrátane so vstupným pretlakom plynu do 0,4 MPa vrátane, okrem acetylénovodu,h) spotrebu plynu spaľovaním s výkonom jednotlivého zariadenia alebo so súčtom výkonov jednotlivých zariadení tvoriacich funkčný celok od 5 kW do 0,5 MW vrátanie zariadenia na výrobu ochranných atmosfér pri tepelnom spracúvaní a spotrebiča, pri ktorom sa vyžaduje napojenie na odťah spalín,Médium: zemný plyn, propán – bután
zapsáno 5. 3. 2015
Zodpovedný zástupca
Juraj Sýkora
Opravy, odborné prehliadky a odborné skúšky vyhradených tlakových zariadení A. Opravy vyhradených technických zariadení tlakových v rozsahu:Technické zariadenia tlakové skupiny A:a)vykurované alebo inak vyhrievané technické zariadenia s rizikom prehriatia určené na výrobu pary alebo na ohrev kvapalín, ktorých teplota je vyššia ako bod varu pri tlaku 0,05 MPa 4. parný kotol s menovitým množstvom vyrábanej pary do 8 t/h vrátane a kvapalinový kotol s tepelným výkonom do 5,8 MW (IV. trieda),b)tlaková nádoba stabilná, ktorá2.obsahuje nebezpečné plyny alebo nebezpečné kvapaliny pri akejkoľvek teplote, ktorej najvyšší dovolený tlak je vyšší ako 0,05 MPa, s objemom nad 1 liter, a ktorej bezpečnostný súčin je väčší ako 5,e) potrubné vedenie s menovitou svetlosťou potrubia väčšou ako DN 25 na rozvod nebezpečnej kvapaliny s najvyšším dovoleným tlakom nad 1 MPa, ktorého súčin najvyššieho dovoleného tlaku v MPa a menovitej svetlosti DN je väčší ako 200Technické zariadenia tlakové skupiny B:a)vykurované alebo inak vyhrievané zariadenie s rizikom prehriatia určené na výrobu pary s menovitým tlakom do 0,05 MPa vrátane alebo na ohrev kvapaliny pri teplote nižšej, ako je bod varu, s menovitým tepelným výkonom nad 100 kW (V. trieda)
zapsáno 5. 3. 2015
Zodpovedný zástupca
Juraj Sýkora
Opravy, odborné prehliadky a odborné skúšky vyhradených tlakových zariadení B. Odborné prehliadky a odborné skúšky vyhradených technických zariadení tlakových v rozsahu: Technické zariadenia tlakové skupiny A:a) vykurované alebo inak vyhrievané technické zariadenia s rizikom prehriatia určené na výrobu pary alebo na ohrev kvapalín, ktorých teplota je vyššia ako bod varu pri tlaku 0,05 MPa 4. parný kotol s menovitým množstvom vyrábanej pary do 8 t/h vrátane a kvapalinový kotol s tepelným výkonom do 5,8 MW (IV. Trieda),b) tlaková nádoba stabilná, ktorá1. neobsahuje nebezpečné plyny, pary alebo kvapaliny s teplotou vyššou, ako je ich bod varu pri tlaku 0,2 MPa, s objemom nad 10 litrov a ktorej súčin objemu technického zariadenia tlakového v litroch a najvyššieho pracovného tlaku v MPa (ďalej len „bezpečnostný súčin“) je väčší ako 20,2. obsahuje nebezpečné plyny alebo nebezpečné kvapaliny pri akejkoľvek teplote, ktorej najvyšší dovolený tlak je vyšší ako 0,05 MPa, s objemom nad 1 liter, a ktorej bezpečnostný súčin je väčší ako 5,e) potrubné vedenie s menovitou svetlosťou potrubia väčšou ako DN 25 na rozvod nebezpečnej kvapaliny s najvyšším dovoleným tlakom nad 1 MPa, ktorého súčin najvyššieho dovoleného tlaku v MPa a menovitej svetlosti DN je väčší ako 200Technické zariadenia tlakové skupiny B:a) vykurované alebo inak vyhrievané zariadenie s rizikom prehriatia určené na výrobu pary s menovitým tlakom do 0,05 MPa vrátane alebo na ohrev kvapaliny pri teplote nižšej, ako je bod varu, s menovitým tepelným výkonom nad 100 kW (V. trieda)b) tlaková nádoba stabilná, ktorá obsahuje1. nie nebezpečné plyny, pary alebo kvapaliny s teplotou vyššou, ako je ich bod varu pri tlaku 0,05 MPa, s objemom nad 1 liter a ktorých bezpečnostný súčin je väčší ako 5,2. nebezpečné plyny alebo nebezpečné kvapaliny pri akejkoľvek teplote, ktorých najvyšší dovolený tlak je vyšší ako 0,05 MPa, s objemom nad 1 liter a ktorých bezpečnostný súčin je väčší ako 2,5,e) potrubné vedenie1. na rozvod nebezpečnej kvapaliny s najvyšším dovoleným tlakom nad 0,05MPa do 1MPa, ktorého súčin najväčšieho dovoleného tlaku v MPa a menovitej svetlosti potrubia DN je 200 a väčší,2. s pracovnou látkou vodná para, ktorého súčin najväčšieho dovoleného tlaku v MPa a menovitej svetlosti potrubia DN je 350 a väčší, pričom menovitá svetlosť potrubia je väčšia ako DN 100, a to bez ohľadu na rozšírené časti,f) bezpečnostné príslušenstvo, ktoré1. chráni technické zariadenie tlakové pred prekročením najvyššieho pracovného tlaku,2. zabezpečuje sledovanie a dodržiavanie pracovnej teploty v tých technických zariadeniach tlakových, pri ktorých jej prekročenie alebo pokles mimo určených hraníc ohrozuje ich bezpečnosť,3. zabezpečuje sledovanie a dodržiavanie úrovne hladiny v tých technických zariadeniach tlakových, pri ktorých jej prekročenie alebo pokles mimo určených hraníc ohrozuje ich bezpečnosť
zapsáno 5. 3. 2015
Zodpovedný zástupca
Juraj Sýkora
Výkon činnosti stavebného dozoru – Inžinierske stavby, Technické, technologické a energetické vybavenie stavieb
zapsáno 5. 3. 2015
Zodpovedný zástupca
Juraj Sýkora
Výkon činnosti stavbyvedúceho - Inžinierske stavby, Technické, technologické a energetické vybavenie stavieb
zapsáno 5. 3. 2015
Zodpovedný zástupca
Juraj Sýkora

Hodnotenie firmy - SY-TECH s.r.o.

0
-
+

Register Peniaze.sk zobrazuje iba údaje, ktoré boli zverejnené na základe zákona v rôznych registroch. Zoznam odkazov na zdrojové informácie nájdete na tejto stránke. Vydavateľ týmto spôsobom spracováva osobné údaje v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. f) Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov, teda na účely oprávnených záujmov užívateľov tejto webovej služby, ktorá umožňuje okrem iného vyhľadávanie v registroch z jedného miesta, bez toho, aby združovala údaje z týchto registrov.

Ak ste na našich stránkach zistili, že uvádzané údaje nezodpovedajú realite, skontrolujte prosím, či chyba nie je priamo v príslušnom zdrojovom registri. Ak áno, obráťte sa s požiadavkou na opravu údajov na príslušnú inštitúciu uvedenú na tejto stránke. Tým zabezpečíte aktuálnosť údajov na našich stránkach a v mnohých ďalších komerčných databázach.

Firmy s podobným IČO

Toto už ste čítali?

Výpočet čistej mzdy 2024

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky

Výpočet dôchodkového veku

Rozšírená verzia kalkulačky

Ďalšie kalkulačky